Hur man minska avgasljudet i kabinen i en Duramax

Den Duramax dieselmotor finns i Chevrolet och GMC lastbilar producera ojämna gasflöden under förbränningsprocessen. Som ett resultat av de pulserande avgaserna, är vibrationer från avgassystemet betydande. Vibrationer överförs genom både ljud och mekanisk vibration till lastbilens förarhytt. Även om det inte är möjligt att fullständigt eliminera de vibrationer som orsakas av avgaserna, är det möjligt att avsevärt minska avgasljudet i kabinen. Saker du behöver
Gummi ansluten avgassystem hängare
Ljuddämpande mattor
resonated slutrör
ljuddämpare
Visa fler instruktioner
1

Byt avgas spetsen med en resonans dricks. Resonated avgassystem tips innehåller ett foder för att absorbera ljudvågor som avgaserna passerar genom spetsen. Minska ljudet från avgassystemet minskar ljudet hörs och känns i kabinen.
2

Bifoga en ljuddämpande liner på insidan av huven. Eftersom ljudvågor produceras under den inledande portning av avgaser genom grenröret, kommer dämpa ljudet i motorrummet minska ljudvågor och vissa vibrationer som återspeglas i kabinen genom brandväggen.

3

Ta interiören sittplatser, mattor och plast trim för att exponera den nakna metallen i det inre av kabinen. Installera ljuddämpande mattor eller material i lastbilens förarhytt. Ljuddämpande material är gjorda av asfalt eller annat visköst material som inte överför vibrationerna från metallen i kabinen i fordonet. Installera ljuddämpande mattor eller material i kabinen. Den ljuddämpande material anbringas för att så mycket av ren metall som möjligt och i enlighet med tillverkarens instruktioner. Byt ut plast trim, mattor och sittplatser. Ljuddämpande kabinen kan resultera i så mycket som en 30 decibel minskar, vilket avsevärt minskar inte bara avgaser ljud utan också vägljud.
4

lokalisera och identifiera placeringen av eventuella ljuddämpare och avgasrör galgar rör som är svetsade både lastbilen och avgassystemet. Ersätt dem med gummi-slutade ljuddämpare galgar att avbryta - snarare än direkt fästa - avgassystemet till fordonet. Professionell installation, till exempel på en lokal ljuddämpare shoppar, kan krävas. Frihängande avgassystem överföra mindre vibrationer till en lastbil jämfört med direkt-svetsa avgassystem.
5

Byt lastbil ljuddämpare med ett utformats för att avsevärt minska ljudet. Ljuddämparen är den främsta avgasljudet kontroll. Ljuddämpare fodrade med ljuddämpande material eller de som innehåller flera ljuddämpande kammare kan användas för att minska den totala ljudet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95794.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.