Hur att stänga av lampor på en Pontiac Vibe

En funktion på många bilar , automatiska strålkastare tända ljuset när det omgivande ljuset blir för svagt . De använder en instrumentpanel monterad fotocell för avkänning ljus och slå på strålkastarna när det inkommande ljuset är för låg . Detta hindrar användaren från att kunna släcka ljuset i alla låg - ljus situation . Om du har legitimt behov av att stänga av strålkastarna på natten , kan du vidta åtgärder för att återställa ljusstyrning till den manuella brytaren på rattstången . Saker du behöver
10 - mm -uttag och uttag förare
avbitare
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

krypa under instrumentbrädan och titta ovanför bromspedalen direkt bakom rattstången. Du kommer att se varselljus ( DRL ) reläbox . Haka av kabelstammen ur lådan och använda eluttaget för att ta bort fästskruven .
2

Öppna DRL reläbox och lokalisera anslutningstrådarna från kretskortet till den vita kontakten . Skär benen för nr 19 och nr 20 och böja benen så att de inte kommer att röra någonting på kretskortet .
3

tillbaka DRL locket reläbox . Sätt tillbaka relädosan och anslut kablaget . Din strålkastare kommer nu bara komma på när du använder brytaren på rattstången .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95814.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.