Hur Wire en U-Haul Trailer Hitch

U-Haul Företaget erbjuder en rad tjänster för att hjälpa till att installera en släpvagn till ett motorfordon. En av de viktigaste aspekterna av den spände processen är kabeldragning dragkroken på fordonet. Om du misslyckas med att ansluta bilens ledningar till U-Haul släpets kablar, kommer släpets blinkers och bromsljus lyser inte. Instruktioner
1

Samla all relevant information om bil om din bil. U-Haul behöver året, märke, modell, och eventuella särskilda back-end funktioner till din bil. U-Haul har ett antal missöden som tillgodoser vissa typer av fordon, så känna till detaljerna i din bil hjälper U-Haul fastställa specifikationer.
2

Tillbaka bilen till ett lämpligt avstånd från trailern . Du kan behöva en andra person för att hjälpa dig säkerhetskopiera din bil så att dragkroken är nära skumt bollen på ditt fordon.
3

Montera dragkroken till din bil är skumt boll. Detta sätt, din bil och dragkrok är på samma balanserad nivå.
4

Fäst kedjan av dragkrok till din bil. Detta ansluter säkert din bil till dragkroken.
5

Exponera kretsarna i dragkroken. Gör detta endast om din bil inte har en krets plugg. Det bör vara 6:57 trådar precis vid spetsen av dragkrok. Varje tråd representerar vänster och höger blinkers och bromsljus.
6

Anslut kablarna dragkrok till de färgkodade ledningarna i ditt fordon. Detta beror på vilken modell av bilen, som bromsvajrarna kan vara i bagageutrymmet eller inuti ett skal utanför bilen.
7

Anslut bilens automatiska broms plugg. Detta steg görs endast om bilen har ett bromssystem-system utlopp baktill på fordonet. Nyare modell bilar har oftast en elektrisk broms uttag istället för kablar. U-Haul ger en släpvagn som har en kontakt som enkelt ansluts till bilens bromsar utlopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95817.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.