Att montera en bil s Flip Down Bildskärm

Montering av en bil dvd-spelare i bilen uppnås genom att installera en overhead DVD fäste där takbelysning är installerad. Processen kräver avlägsnande av kupolen ljus så att du kan använda platsen liksom ledningarna för att driva DVD-spelaren. Detta innebär att du inte behöver installera några kablar i bilen. Installationen använder vanliga hushåll verktyg och tar en timme att slutföra. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Montera en platt skruvmejsel under basen på kupolen ljus och vrid handtaget ett kvarts varv för att lossa passning av takbelysning. Fortsätt att göra detta samtidigt som du arbetar med skruvmejsel hela vägen runt kupolen ljus tills det är löst nog för att tas bort för hand. Koppla bort kablaget från takbelysning och tuck trådarna upp i taket hålet.
2

Håll fästet upp till taket över hålet där takbelysning var. Skär headliner omger konsolen genom att spåra runt konsolen med en snickare kniv. Ta bort fästet från taket. Avlägsna och kassera den kapade biten av innertaket. Dra kablaget ner från taket och trä det genom öppningen i mitten av fästet.
3

Håll konsolen i taket där headliner har avlägsnats. Använd en borr med en maskin kran borra totalt 4 hål genom fästet, ett hål i varje hörn av fästet, och i taket.
4

Skruva skruvarna genom fäste och i taket med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Anslut kablaget i DVD-spelaren. Skjut DVD spelaren på fästet trycka tillbaka tills det låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95863.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.