Lägga Hästkrafter till en GMC Sierra

GMC Sierra är en full size pickup truck utvecklats av General Motors . Det är ett populärt märke och dess specifikationer är enkel att uppgradera , vilket möjliggör stora förbättringar i prestanda . Utöka bilens hästkrafter är en enkel process och kan fyllas i ett antal steg . Instruktioner
Instruktioner
1

Installera en ny datachip . Detta kommer att ändra motorns programmering och kommer att frigöra mer hästkrafter . Detta är ett snabbt sätt att förbättra bilens prestanda .
2

Installera en eftermarknad avgassystem . Detta är oftast består av en större ändröret och header . Som ett resultat av avgaserna kommer ut ur motorn snabbare och möjliggöra förbättrad förbränning och energiproduktion .
3

Installera ett kallt system luftintag . Detta gör att svalare luft att komma in i motorn och reagerar med bränsle. Cooler luft är tätare och som ett resultat har en större koncentration av syre. Som ett resultat av det kommer att öka förbränning och kraftproduktion .
4

Installera en prestanda tuner . Detta är en anordning som ändrar förhållandet mellan luft och bränsle blandningen i motorn. Som ett resultat av förbränning priserna kommer att förbättra och horesepower vinster kan ses .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95874.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.