Hur man installerar Ultimate mugghållare

Ultimate mugghållare passar BMW, Porsche och andra exklusiva bilar. De installerar i bekväm att använda men diskreta platser i bilen utan att använda några speciella verktyg eller göra ändringar i din bil. Den glider enkelt på plats utan att störa andra funktioner i bilen eller komma i vägen för andra delar. Ultimate mugghållare håller containrar varierar i storlek från 12-uns burkar till 1-litersflaskor och är tillverkade av rostfritt stål, vilket gör det inte bara tålig, men också ett attraktivt komplement till din BMW eller Porsche. Instruktioner
1

Placera mugghållaren med armen mot mitten, vilar på golvet nära mittkonsolen. Du kan installera mugghållaren nära antingen förarens eller passagerarsätet.
2

Skjut den övre armen i mugghållaren i mittkonsolen till ungefär en kvarts tum till en halv tum, bara tills den är förbi plast kanten. Skjut armen bakåt tills den är placerad i slutet av mittkonsolen närmast baksätet.
3

Skjut arm upp mugghållaren och in i utrymmet under mittkonsolen . Böjen i överarmen av mugghållaren ska vara halvvägs under mittkonsolen medan mugghållaren själv står vertikalt. Även om du kanske måste trycka ordentligt, ska du inte behöva tvinga armen i. Försök att skjuta i en mer uppåtgående riktning för att undvika att mattan under konsolen om du har problem.
4

Push underkant mugghållaren mot golvet så att innehavaren är en liten vinkel mot konsolen för att hålla din dryck mer tillförlitligt och bekvämt. Medan den bakre kanten av hållaren vidrör golvet, bör den öppna änden vara något från golvet.
5

Ta Ultimate mugghållaren genom att dra ut och ner.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95911.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.