Hur kan jag lägga Hästkrafter till min 08 Focus?

Focus omarbetades under 2008, innehåller krom bar grill av Ford Fusion och skapa en liten, sportig bil. Den 2,0-liters, 4-cylindrig motor ger 136 hästkrafter, som när man kör på 65 miles i timmen. Med bara några få ändringar kan du öka det hästkrafter. Om du har några fordonsindustrin kunskaper och lämpliga verktyg kan du även göra ändringar själv. Saker du behöver
Automotive verktyg
Performance Parts
Visa fler instruktioner
1

Byt filter fabrik luften med en prestanda version. Ett högt flöde luftfilter kommer att tillåta luft att gå igenom din motor mer effektivt och hålla motorn svalare. En svalare motor är en snabbare motor.
2

Installera ett högt systemflödet avgaser att ersätta nyemissionen. Att få den varma luften ut ur din motor snabbare är ett annat sätt att hålla motorn sval när det är igång.
3

Byt standardkvalitet oljan till en utformad för högpresterande motorer. En väloljad motor är mer effektiv och prestanda motorolja tillåter delar av motorn att röra sig mer fritt och därmed ger mer makt. Du bör byta motorolja var 3000 miles.
4

Uppgradera prestanda chip till en som ger dig mer hästkrafter. Flisen är utformade för att förbättra funktioner som luftflödet och förbränna bränsle som gör att motorn kan köras snabbare. Din återförsäljare bör göra en leverans av dessa marker och de kan installeras ganska snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95939.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.