Hur gör jag en 1989 Honda Prelude snabbare?

The Prelude var en populär och snygg coupe från japanska biltillverkaren Honda. Även om Prelude är inte längre görs, är det fortfarande ett populärt köp på begagnade marknaden. Det är också en populär modell för trimning och förbättring. Det finns en enorm eftermarknad leverantörer som gör delar och komponenter som kommer att göra en Prelude snabbare som passar nästan alla plånböcker. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

Öka hästkrafter i motorn. Det finns flera sätt att öka hästkrafter i motorn, från enkla bolt-ons till mer omfattande ändringar som en kompressor eller turbo. Ett fritt flöde avgaserna och tubulär header är en bra start. Följ upp med en kall luftintag och omprogrammeras motor dator för mer makt. Den överlägset största vinsterna kommer med en kompressor eller turbo, vilka båda tvingar extra luft till motorn för en betydande effektökning.
2

Förbättra hanteringen. Att förbättra hastighet, bör hantering och stoppa möjligheten för bilen beaktas också. Byt lager fjädrar och stötdämpare med lägre, styvare fjädrar och stötdämpare prestanda. Du kan också installera justerbara coil-overs, som kostar mer men ger den största prestandaökning. En större uppsättning krängningshämmare minskar krängning och öka kurvtagning grepp. En främre övre fjäderben stag bultar till toppen av strut torn och ger mer exakt känsla styrning och kurvtagning. Slutligen kommer uppgradera hjulen till lättare och större eftermarknads legeringar parade med klibbigare däck prestanda gata garantera en snabbare Prelude.
3

Uppgradera bromsarna. Installera en uppsättning resultatorienterade bromsbelägg. Du kan också installera över borrade skivor för bättre kylning när bilen har drivit till sin fulla drivande potential. Den ultimata uppgraderingen som gör att ett förspel för att stoppa mycket snabbare är att installera en stor broms kit från ett professionellt företag, som kommer att omfatta större bromsok och rotorer.
4

Ljusare bilen. Ett annat populärt sätt att göra en Prelude snabbare är genom att ta bort vikt, vilket kan resultera i betydligt mer fart och bättre hantering. Yttre komponenter som huven, fendrar och bakre bagageluckan i ljusare glasfiber eller ens kol-komponenter fiber väger mindre än panelerna lager stål. Ett annat sätt att gå ner i vikt är genom strippning interiören. Du kan ta bort baksätet, mattor och fabriken ljuddämpande att eliminera pounds. Du kan också dike och tungt platser för lättare ett stycke race säten, och bli av dörrpaneler och invändiga paneler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95944.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.