Hur man tar bort vikt från en Fox Mustang

The Fox Mustang är en version av den Ford Mustang som använder en reengineered plattform och fjädringssystem. Att minska vikten av fordonet kommer att förbättra både motorns bränsleeffektivitet och dess förmåga att accelerera och nå högre hastigheter. Detta är en enkel process och kan göras i några få steg. Instruktioner
1

Ta bort alla onödiga saker och förnödenheter från stammen och kabinen. Du kan också ta ut golvmattor och objekt tillbehör som ett GPS-navigering enheten. Detta är ett snabbt sätt att ta bort vikt från fordonet och kommer även att fungera som ett sätt att hålla insidan ren.
2

Installera en huv kolfiber. Mustang kropp består av stål, vilket ger hållbarhet på bekostnad av vikten. Du kan ta ut huven och ersätta den med en kolfiber replik. Kolfiber är inte bara mer hållbara med stål, men det är också mycket lättare. Detta kommer att orsaka en stor minskning av fordonets vikt och kommer också att förbättra motorns prestanda.
3

bort reservdäcket från stammen. Innan du går ut till den lokala bilverkstad och har en tekniker kontrollera slitage på dina däck. Kontrollera också att se till att däcken innehåller den rekommenderade mängden tryck. Tänk på att om dina däck ådra skada under körning kommer du inte att kunna ersätta det med dig själv och kommer att behöva ringa en automatisk tjänst för att få hjälp.
4

Installera lätta däck. Du kan gå till den lokala bilverkstad och ersätta din nuvarande däck med en lätt version. Detta är också ett snabbt sätt att ta bort vikt från bilen men tänk på att de nya däcken är inte lika tålig och kommer att medföra slitage mycket snabbare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95950.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.