Hur man gör en 2002 Mustang GT Faster

Den 2002 Ford Mustang GT är en prestanda bil som utvecklats av Ford. Under åren har bilen genomgått många renoveringar för att förbli konkurrenskraftiga på marknaden. Det är vanligt för köpare att installera sina egna eftermarknaden uppgraderingar för att ytterligare öka bilens effekt och effektivitet. Detta är en enkel process och kan fyllas i ett antal steg. Saker du behöver
Body kit
Lustgas kit
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

bort all onödig vikt från fordonet. Till exempel, kan du ta bort reservdäcket från stammen, och detta kommer att minska i Mustang vikt. Också ta ut några föremål eller material från instrumentpanelen, baksäte eller bålen som du inte behöver. Med minskad vikt, kommer motorn att behöva trycka mot mindre motstånd. Detta ökar bilens effekt-vikt-förhållande och kommer att förbättra både hastighet och acceleration.
2

Installera ett bodykit på din Mustang GT. En kropp kit innehåller generellt en spoiler och ett större avgassystem. Kroppen kit kommer att förbättra den aerodynamiska formen av fordonet och kommer att minska luftmotståndet eller motstånd. Detta gör det möjligt för fordonet att nå ännu högre hastigheter samtidigt bibehålla stabilitet. Ett större avgassystem hjälper förbränning biprodukter lämnar motorn kärnan, vilket förbättrar energiproduktion.
3

Installera ett lustgas kit i din Mustang GT. När lustgas sprutas in i motorn, värmer upp den och delar sig i syremolekyler. Detta kommer att öka förbränningshastigheten eftersom det nu finns mer syre för att reagera med bränsle. Den lustgas har även en kylande effekt på omgivande syre partiklar och får dem att bli tätare. Detta betyder att det finns fler partiklar av syre i samma volym av utrymme. Som ett resultat, fördubblar förbränning och motorn ger mer effekt.
4

Håll dina däck ordentligt pumpade. Se bilens instruktionsbok för rekommenderat däcktryck. Med rätt inflation, däcken möter mindre rullmotstånd och fordonet kan accelerera mycket snabbare. Använd även prestanda-klassade däck som är lättare i vikt och utformad för höga hastigheter.
5

Håll motorkomponenter i gott skick. Detta innebär att du regelbundet bör rengöra luftintag filter. Se till att tändstift är rena och oskadade. Underhålla ditt fordon på detta sätt tillåter luft att mer effektivt in i motorn, vilket leder till ökad energiproduktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95959.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.