Dinan M6 Specifikationer

Dinan är ett känt eftermarknaden tuning företag som fokuserar på att producera delar till BMW-bilar. Även om den "normala" BMW M6 är redan ett djur av en bil (dess lager Motorn är en 5-L V10 som producerar 500 hästkrafter), erbjuder Dinan prestanda uppgraderingar för entusiasten som vill maximera kapaciteten hos fordonet. Chassi och fjädring

I denna kategori finns det flera inställningsmöjligheter som finns, som att lägga Brembo bromsar, kolfiber hängslen strut, tallrikar camber och en justerbar krängningshämmare. Den Brembo broms konvertering har rotorer för bättre ventilation och ger större bromskraft och kontroll vid höga hastigheter. Kolfiber fjäderben hängslen används för att öka styvheten vid strut torn, vilket kommer att ge större styrrespons, vilket möjliggör bättre kurvtagning och manövreringsförmåga. Den justerbara krängningshämmare förhindrar M6 välter vid kurvtagning i höga hastigheter, eftersom det ger bättre balans än standardkonfigurationen.
Motor
p Det finns flera motortrimning alternativ men den mest betydelsefulla man skulle få en helt ny motor. Den nya V10-motor har en cylindervolym på 5,8 liter och ger mer än 600 hk vid 7.500 rpm. Det ger också 468 foot-pounds av vridmoment vid 6.000 rpm. Denna motorförändring tillåter sedan att M6 att nå en 0 till 60 mph tid på 3,8 sekunder och kvarts mil tid på 11,9 sekunder.
Driveline

Dinan erbjuder också en högre prestanda differentialbroms, vilket ändrar slutlig utväxling från standard 3,62-3,91, vilket möjliggör mer vridmoment användning som resulterar i bättre acceleration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95994.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.