Hur du anpassar de snabbaste bilarna

Enligt supercars.org är Volkswagon Bugatti Veyron, Ferrari Enzo och Porsche Carrera GT med bland de snabbaste bilarna i världen för 2010 - 2011 år. Bugatti Veyron är den snabbaste, med en toppfart på 267mph. Det kan gå från noll till 60 på 2,5 sekunder. Den kraftfulla Ferrari Enzo är kapabel att röra på 217 mph och kan gå från noll till 60 på 3,4 sekunder. Porsche Carrera GT följer tätt bakom på 205 mph med en nolla till 60 kapacitet på 3,9 sekunder. Instruktioner
Bugatti Veyron, Ferrari Enzo och Porsche Carrera GT Ändringar
1

Mirror avsluta lack på din Bugatti Veyron. Jalopnik tidningen bidragsgivare beskriver betraktaren erfarenhet som interaktiv. Åskådarens bilden blir en del av skönheten i bilens exteriör. De geometriska linjer och plan som effektiviserar Bugatti Veyron multiplicerar den reflekterande bildupplevelse. Tysklands Autostadt visas offentligt anpassning spegelblank yta på en speglad rum. Jalopnik journalister rapporterade att den reflekterande erfarenheten snedvrider linjen mellan observatören individualitet och vackert konstruerad hantverk av Veyron.
2

Köpa Edo Competition Tuning Program Enzo XX för att ge din Ferrari Enzo ett paket prestandauppgradering. Denna automatiska tuning paket ökar motorns effekt av 170 hästkrafter. Uppgradera komponenter gör Ferrari Enzo 100 kg lättare än basen upplagan. Motordelar som har ändrats för att öka hastigheten inkluderar kamaxlarna, avgasgrenrör, Katalysator, cylinder och kolv. För att behålla kontrollen över makten, passar Edo Competition Tuning Program Enzo XX Ferrari Enzo med ett däck lufttryck styrsystem och ett keramiskt bromssystem. Dessa förbättringar är så kraftfull att konsumenterna får en dag av instruktörsutbildning med köp av detta paket.
3

Kontakta Techart Automobildesign ha aerodynamiska delar kolfiber till din Porshe Carrera GT. Lägg en låg långtgående frontspoiler. Det kommer inte bara ändra bilens utseende men förbättrar dess riktningsstabilitet genom att sänka hissen på framaxeln när Carrera GT drivs vid höga hastigheter. Techart Automobildesign ingenjörer kan också lägga till en bår klaff på baksidan av bilen som fungerar tillsammans med den främre spoilern. Klaffen ökar downforce på bakaxeln medan hissen på framaxeln är stabiliserat för ökad hastighet förvaltning. Öka Carrera GT: s hästkrafter produktion genom att tillföra ett rostfritt system för stål avgassystem och ett modifierat intag systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96163.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.