Hur öka förskjutningen på en 993 Porsche

Öka förskjutning av en 993 Porsche är ett bra sätt att öka kraften i fordonets 3,6 liters motor. Den 993 Porsche gör över fyra hundra hästkrafter i fabriken trim, gör en effektökning i stort sett onödigt, men om den extra kraften är motiverad, det finns inga säkrare sätt att öka en motorerna ström än en förskjutning ökar. Motormodifieringar av detta slag kommer att kräva en komplett motor nedkoppling och återuppbygga och utförs vanligen av en specialist racing butik. Instruktioner
1

bort motorn från fordonet. Ta bort alla delar från motorns blocket så att du har en kal blocket. Glöm inte att ange den specifika platsen för alla motordelar, ta bilder och märkning som behövs.
2

Rengör motorblocket ordentligt. Det korrekta sättet att rengöra motordelar är att "hot tank" dem. En varm tank blast är rykande heta rengöringskemikalier på motordelarna, helt ta bort all smuts och skräp från dem. Om du inte har tillgång till en varm tank, en högtryckstvätt och diskmedel är ett godtagbart alternativ.
3

utför nödvändigt maskinbearbetning arbete. Detta inkluderar, anpassa honing vevaxel och kamaxel lagerytor, hyvling topplocket parning yta, rikta vavletrain geometri, och viktigast av allt, tråkigt och hening motorns cylindrar. Boring motorns cylindrar är den enda bearbetningsprocessen som faktiskt ökar motorns slagvolym. Overboring cylindrarna med .030 av en tum på en motor av denna storlek kommer att resultera i en tre kubiktum deplacement ökar.
4

Installera en stroker vevaxel. En stroker vevaxel och tillhörande roterande enheten (vevstakar och kolvar) kommer att ge en betydande förskjutning och prestanda ökning. En riktig stroker vevaxel kan öka förskjutningen av 3,6 liters motor med två tiondelar av en liter. Detta uppnås genom att förlänga slaget av motorns kolvar..
5

Återmontera motorn Dra åt alla fästen till fabrikens specifikationer och se till att ordentligt "break-in" motorn efter återmonteringen. Engine "break-in" består i att köra motorn vid olika hastigheter under 1200 rpm: s (varv per minut) under den första halvtimmen av motordrift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96202.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.