Så här ändrar en 1999 Ford F-250 Lastbil för släp

Standarden 1999 Ford F-250 pickup var tillgänglig från återförsäljare i en mängd olika trim paket och med en 4,6-liters, V8-motor. Med denna motor alternativet, var 1999 F-250 klassad till bogsera högst 5,800 till 8,700 pounds, beroende på transmission och utväxlingsförhållande. För att få maximal prestanda medan bogsering och säkert transportera din last, ett antal släp-vänliga modifikationer finns tillgängliga för denna arbetshäst pickup. Saker du behöver
Hitch
Visa fler instruktioner
1

Bestäm dragkapacitet på din 1999 Ford F-250 genom att hänvisa till specifikationer finns placerad på förardörrens sidokarm. Den maximala bogsera rating av F-250 varierade kraftigt baserat på konfiguration av fordonstypen. Bogsering mer än den rekommenderade vikten kan skada bogsera bilen eller att föraren tappar kontrollen över släpet.
2

Installera en hake som är rankade att hantera en vikt inte mindre än F-250: s maximala dragkapacitet. En klass III skumt normalt hanterar laster med en bruttovikt släpvagnsvikt på upp till 5000 pounds, medan en klass IV skumt är utrustad för upp till 7.500 pounds av släpvagnsvikt. Välj ett ryck att monteras med bultar och fästen för att slippa permanent svetsa skumt till pickup: s ram.
3

Installera en eftermarknad luftintag och fritt flödande avgassystem att hjälpa utbudet ett konstant flöde av frisk luft till F-250: s motor medan bogsering. Den extra lufttillförseln kommer att leda till effektivare bränsleförbrukning och kan bidra till att öka hästkrafter med upp till 10 procent, vilket gör att pickup att bogsera med större lätthet.
4

Köp en power chip eller programmerare för att öka hästkrafter och vridmoment. Montera enheten genom att ansluta den till F-250: s elektroniska styrenhet, eller data port, vid behov. Chipet kommer att åsidosätta fabriksinställningarna för pickup att producera ökat hästkrafter genom förändrad timing, bränslepåfyllning och skiftande signaler.
5

Översyn upphävandet av F-250 genom att ersätta de främre och bakre fjädrar med tunga -duty eftermarknaden alternativ. Bakre bladfjädrar kan få ytterligare valv och vikt stöd genom installation av ytterligare blad eller fullständigt byta ut fjädrarna. Också installera högkvalitativa chocker för att ge stabilitet och en bekväm åktur medan bogsering en tung belastning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96211.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.