Wrangler Jeep V8 konvertering

Jeep Wranglers är populära terränggående jeepar som kan dra nytta av kraften i en V8 när den lyfts och kör stora off - road däck . Medan en V8 omvandling är en lång och komplicerad process , många eftermarknaden företag gör många av de specialiserade delar som behövs för att slutföra en omvandling . Wrangler Lämplighet
p Alla tre av de senaste generationerna av Jeep Wrangler ( YJ , TJ och den nuvarande JK ) ger goda swap kandidater . Av de tre , är TJ det bästa alternativet , eftersom den är utrustad med multi - link coil fjädring och ett stort motorrummet .
Möjliga Motorer

stora motorrummet i en Jeep Wrangler tillåter en variation av GM eller Mopar motorer som skall monteras . GM LT och LS motorer serien fortfarande det mest populära valet på grund av utmärkt eftermarknaden adapter och kablage tillgänglighet , men Chryslers egen 4,7 liters V8 och Hemi V8 också har använts .
Utsläpp faktorer

Tänk på att för Kalifornien , kan motorn swappar endast utföras från en donator bil med samma årsmodell eller nyare som Jeep . Därför utför en swap på en sen modell JK Wrangler kommer att vara extremt dyrt eftersom en äldre donator bil kommer inte att vara ett alternativ .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96245.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.