Super Chip Performance

Den super chip installeras som en fabrik eller eftermarknaden alternativ för att optimera prestanda , öka makten och spara på bränslekostnader . Systemet använder transient värme för att skicka information till en färddator som gör subtila förändringar för att maximera bilens potential . Hur en Super Chip anläggningsarbeten

super chipet används för att källan information som används för att göra en motor mer effektiv. Genom att skicka vidare meddelanden till ECU (elektrisk styrenhet ) baserat på värmeöverföring , tändningen , turbo öka enhet och marschfart effektivitet kan justeras för att ge de högsta nivåerna av ekonomi och prestanda . ECU enheten fungerar som en färddator som gör små förändringar i prestanda baserat på den information som den tar emot .
Fördelar i prestanda

Enligt Wiltshire Superchips , ett turboladdad bensin fordon kommer att se en ökning i effekt upp till 20 procent och denna siffra kan nå 30 procent i diesel modeller . Vridmoment i mellanregistret nivåer kommer också att öka med upp till 25 procent och föraren kommer att märka en markant förbättring i kraft , acceleration och fordon svar .
Förmåner Economy
< p > den information som förmedlas genom en super chip gör att eCU -enheten att göra små förändringar med tändinställningen och luft - till - bränsle-förhållandet . De små ökningar i effektivitet innebär att motorn är att behöva arbeta mindre för att producera mer kraft och detta leder till bättre bränsleekonomi . Detta gör det super chip särskilt effektiv när den används med högoktaniga bränslen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96274.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.