Vad är en Crash Bar på bilar ?

Crash barer, rörformade enheter installerade på den främre delen av bilen , finns på många märken och modeller av bilar och lastbilar . Kraschen bar kan ses som både en stilistisk uttalande och en skyddsåtgärd för din bil . Funktion

Crash barer , även känd som främre skyddet barer , knuffa bar och barer tjur , används för att skydda den främre delen av fordonet från skada i händelse av en krasch . Även om de inte kan skydda ditt fordon från skador i en stor krock , kommer de att erbjuda visst skydd i en låg - effekt olycka till både fram och motorn område .
Tillgänglighet

Beroende på vilken typ av fordon och de stilistiska konsumentens behov , kan krasch barer läggas till fordonet i varierande storlekar . Även om vissa nya fordon är utrustade med fabriken levereras krasch barer , efter - marknad krasch barer finns att köpa från olika återförsäljare .
Överväganden

överväga huruvida inte en krasch bar är en nödvändighet för ditt fordon innan du köper . Även förare som gillar att off - road kan dra från kraschen bar på grund av run-ins med vilda djur , de är inte en nödvändighet för urbana förare . Dessutom är krasch barer alltmer ses som en säkerhetsrisk för fotgängare och kan orsaka allvarlig skada i händelse av en olycka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96285.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.