Konvertera din bil till LPG

Konvertera din bil till gasol är ett bra sätt att gröna bilen, men det bör inte underskattas. Denna process kräver ett omfattande arbete på din bil och bör endast utföras av en professionell bilmekaniker. Felaktig installation kan förstöra din bil och eventuellt få den att brinna. Det kan också vara dyrt att installera, så om inte en billig källa för gasol är tillgängligt, bör du inte installera det i hopp om att spara pengar. Saker du behöver
mekaniker
LPG ombyggnadssats
Visa fler instruktioner
1

konsultera en lokal mekaniker, helst en som specialiserat sig på LPG omvandlingar. Fråga honom om det är möjligt att installera en LPG ombyggnadssats till din bil. Vissa bilar är bara inte möjligt för konvertering. Till exempel skulle en överladdad motor vara ett dåligt val eftersom bränsle luftblandningen måste vara precis rätt. Även bilar med kontinuerligt variabel transmission är ett dåligt val eftersom effektklass kommer att förändras med propan, vilket gör CVT transmission möjligen sakna tänder.
2

Välj kit som bäst fungerar för din bil. Olika tankstorlekar finns tillgängliga, och vissa satser använda bättre slangar och pumpar. Du får vad du betalar för och köpa den billigaste satsen rekommenderas inte. Rådgör med mekanikern om vilka satser han har erfarenhet och vad han skulle rekommendera.
3

Ta bilen till mekaniker och fråga om eventuella rabatter för att donera delar han måste bort. Installationen kan ta en vecka åtminstone, möjligen två. Den propan tank måste installeras i bakluckan på bilen på grund av den ökade bulk och den cylindriska formen. Regelbundna gastankar kan ha olika former, eftersom de inte är under press, men LPG tankar måste vara en cylinder som en öltunna till behållaren trycket.
4

testa bilen när mekanikern görs med installationsprocessen. Detta är för att testa bilen för att se om det fungerar och att vänja sig vid minskade hästkrafter och vridmoment. Accelerationen blir också svagare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96306.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.