Hur man installerar ett Steeda Underväxelns Remskiva

Steeda är en eftermarknad bilföretag som specialiserat sig på prestanda delar och uppgraderingar för Ford Mustang. Bland de komponenter som den ger är underväxel remskivor, som frigöra extra hästkrafter. Komponenter som luftkonditionering och vattenpumpen drivs av en rem som är ansluten till motorns vevaxel. Genom att förstora dessa trissor, är hur mycket arbete som krävs för att slå dem i samma takt minskas. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Silicon sealer
tre stift växel avdragare
Momentnyckel
Mutterdragare (om bilen är en automatisk)
Visa mer Instruktioner
1

Öppna huven. Lossa slangklämmorna på vardera änden av luftintaget slang med en skruvmejsel. Ta bort slangen och ställ den åt sidan.
2

Kontrollera att transmissionen är i växeln eller i "Park" om det är en automatisk. Aktivera parkeringsbromsen. Ta bort skruven i mitten av veven remskivan med en hylsa och ett spärrskaft. Du kan använda en breaker bar (en förlängning) på spärren för att ge tillräckligt med inflytande för att lossa bulten.
3

Lossa vatten bultarna remskiva med en sockel, lämnar tillbehöret bältet ordentligt så att remskivan hålls stilla.
4

Använd en metall bar att tillämpa nedåtriktad kraft på tillbehöret remspännaren att frigöra trycket från bältet. Skjut remmen från tillbehörskomponent remskivorna samtidigt trycket på spännaren.
5

Finish bort skruvarna som håller remskivan vattenpump till vattenpumpen. Ställ in trissan och bultar åt sidan. Lossa det nedre högra muttern på generatorn med en sockel. Avlägsna stud muttergängorna på.
6

tråd i stud som medföljer Steeda kit och sedan installera den nya muttern. Använd växeln avdragare för att demontera remskivan stock veven.
7

Applicera lite silikon sealer till nyckeln skåran på näsan av vevaxeln. Skjut Steeda underväxel remskiva på vevaxeln, se till att det ligger korrekt i skåran i veven. Montera och dra åt den långa bulten som medföljer satsen. Detta kommer att dra Steeda remskiva på veven. Avlägsna bulten, ersätta den med den kortare skruven och dra sedan åt bulten till 115 fot-lbs.
8

Skjut Steeda vattenpump remskiva på vattenpumpen. Sätt tillbaka de ursprungliga bultarna och dra dem till 18 fot-lbs. Installera tillbehöret bältet i den korrekta orienteringen. Om bältet har några sprickor eller brott, bör den bytas ut. Luftintaget röret på plats
9

Skjut och dra åt slangklämmorna. Starta motorn för att se till att remskivorna och remmen inte gnugga på något i motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96317.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.