Så här ändrar Edelbrock AFB Carbs

Många högpresterande bil-entusiaster försummar den viktigaste delen av motorförändring under en ombyggnad. Ett av de enklaste metoderna för att öka prestandan hos en motor är att ändra intaget och förgasaren. Carter /Edelbrock stil AFB (Aluminum Four Barrel) förgasare är ett populärt val för många applikationer på grund av de många olika modifikationer och höga kit prestanda på marknaden. En Edelbrock AFB är en enkel anordning, jämfört med andra fyra-fat förgasare såsom Quadrajet och thermoquad. De mest populära ändringar ersätter vakuum sekundära med en elektrisk sekundära och installera större mätare jets. Saker du behöver
Flathead och Phillips skruvmejsel, litet huvud
Edelbrock AFB packning återuppbygga Replacement kit
uppsättning mätning jets
Float skål
Electric sekundär tillbehör
ersätter bas packning

Visa fler instruktioner Review bort förgasaren från insugningsröret
1

Lossa bränsleledningen till förgasaren, koppla in den med en gummi-lock för att förhindra bränsleläckage. Lossa därefter de vakuumslangar som går mellan insuget och den sekundära montering på sidan av förgasaren.
2

Haka gaspedalen länkning från andra sidan av förgasaren och försiktigt stuva den åt sidan , ur vägen av förgasaren eller insugningsröret. Tvinga inte kopplingen ur hållaren, eftersom alltför stark kraft kan skada enheten
3

Ta bort de fyra skruvarna som förbinder förgasaren till insugningsröret,. Sedan försiktigt bort enheten och ställa det på ett arbetsbord. Var noga med att arbetsbordet är rent och fritt från smuts, damm eller skräp.
Bryta ner förgasaren
4

Bryt ner förgasaren genom att försiktigt skruva aggregatet skruvar ligger runt omkretsen av ytterhöljet. Den aluminiumgjutstycke lätt kan repas och ärrad, så ta din tid. Märk varje skruv, notera vilka hål den tillhör, som några av de monteringsskruvarna är inte utbytbara med andra.
5

bort vakuumet sekundära enheten med en liten Phillips skruvmejsel och ställ den åt sidan. Aggregatet är fäst med bara två små skruvar och en koppling spak som hakar på den sekundära fjäril på undersidan av förgasaren. Bort det översta lagret av förgasaren, och försiktigt dra ut float
6

skålaggregatet. Inspektera gummispackeln för överdrivet slitage eller erosion. Byt flottören om den sitter för hårt.
Installera nya elektriska Sekundära och Metering Jets
7

Fäst elektriska sekundära enheten med en elektrisk choke till fjäril koppling . Sedan fäster enheten till kroppen av förgasaren med skruvarna från den gamla enheten.
8

Wire marken och levande kabeldragning för elektriska sekundära antingen till punkter utlopp under fördelarlocket eller till en tillbehör inlägg på säkringsplinten. Använd manliga /kvinnliga kontakter och löda alla anslutningar till ledningar.
9

Skruva i de större mätning jets i församlingen. Varje doseringsskruv måste vara inställda när förgasaren sätts tillbaka på insugningsröret, medan motorn är igång.
10

ihop förgasaren och anslut den till insugningsröret genom att vända på demonteringsföljd . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96323.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.