Design av en Performance Turbo ljuddämpare

Ljuddämparen på bilens avgaser ligger nära utloppet från avgassystemet . Det primära syftet med avgaserna är att tysta och dämpa ljudet av avgasljud . En turbo ljuddämparen är en prestation ljuddämpare som kan öka en motors kraft och fördjupa ljudet . Större Tubing

avgaserna slangen på insidan av en turbo ljuddämparen är en större diameter än en lager ljuddämpare . Även ursprungligen avsedda för turboladdade motorer har turbo ljuddämpare kommit att betyda en ljuddämpare som har större inre slang och mindre skärmar än ett lager avgaser . Detta gör att avgaserna från motorn som skall evakueras effektivare , vilket gör att motorn för att skapa mer effekt eftersom den körs mer effektivt.
Glasfiber Matting

Mest turbo ljuddämpare använda glasfiber matteringsmedel i väggarna i ljuddämparen. Konstruktionen av Ljuddämparen är utformad för att minska de höga frekvenserna samtidigt betonar de lägre frekvenserna för en djupare , mer avstämt ljud från avgassystemet .
Överväganden
< p> en turbo ljuddämpare kan ge en hästkrafter ökar, särskilt i kombination med en större avgassystem. Men det kan också göra motorn avgasljud högre än ägaren föredrar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96380.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.