Installation av en Rancho Quick Lift

Om du kör en tung lastbil eller sport utility vehicle, kanske du märker att du inte alltid har avslut du behöver för att få senaste objekt om du reser off-road. Om du funderar på att få lite extra lyft för din bil, kan Rancho Quick Lift installeras i garaget i några timmar tid. Detta kit kommer att ge dig den extra clearance du behöver så att du kan navigera ojämn terräng. Saker du behöver
Oil
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Vrid justervredet på vardera av de fyra chocker till positionen märkt "1. " Använd den medföljande insexnyckeln för att ta bort de justerbara församlingar på varje stöt och lägg skruvarna åt sidan.
2

Placera packningen och O-ring på varje chock adaptrar. Du kommer att behöva belägga O-ringen med vanlig olja. Använd insexnyckel igen för att ansluta adaptern församlingarna i den ort där de justerbara aggregaten med de ursprungliga skruvarna. Dra åt varje skruv och sedan upprepa proceduren för varje av de fyra chocker.
3

Skruva PTC-adaptern i uttaget som ligger inne på o-ringen för varje stöt adaptrar du har just installerat.
4

Placera mottagaren och kompressor inne i motorrummet och markera hålen på fästena där du måste sätta in skruvarna. Ta bort både artiklar och använda borrmaskin för att borra hål på dessa ställen. Montera mottagaren och kompressorn på dessa platser med hjälp av borr och de medföljande skruvarna. Anslut trådarna från mottagaren till trådarna i samma färg från kompressorn.
5

Klipp två bitar av luftledningen med den medföljande röravskärningsanordningen och sätta varje bit till PTC-anslutning på två Front Shock adaptrar. Anslut båda bitar tillsammans med en medföljande PTC tee.
6

Upprepa denna process för att ansluta de två bakre stötdämpare adaptrar. Klipp två bitar för att köra från varje anslutning tee till de två PTC-anslutningar på mottagaren märkt "Front" och "Rear". Anslut ytterligare en bit av luftledningen från utgången på receivern till ingången på kompressorn.
7

Kör den röda power kabeln från mottagaren till den positiva inlägget på ditt batteri. Fäst den svarta strömkabeln till den negativa inlägg. När båda är anslutna, tryck på "Set"-knappen på mottagaren för att aktivera systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96414.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.