Hur man lägger in en Saleen kompressor på en Ford Mustang

Ford Mustang är en USA-tillverkade muskel bil som har varit i produktion sedan 1964. Det är en av de bäst säljande amerikanska bilar genom tiderna och har en enorm eftermarknad följande. Många prestanda uppgraderingar är tillgängliga för Mustang, inklusive kompressorer, som tvingar stora mängder luft i motorn och ger stora ökningar till acceleration, hästkrafter och vridmoment. Saleen är en stor tillverkare av Mustang eftermarknaden delar. De exakta detaljerna i att installera en Saleen kompressor beror på vilken modell av både kompressor och Mustang, men det finns några generella steg som håller sant i alla installationer. Saker du behöver
Motor Cleaner Review Rags
Olika verktyg (konsultera handboken kompressor installationen för din modell)
Visa fler instruktioner
1

Dra Huvlås spaken och lyft upp huven. Koppla loss batterikablarna från batteriet kabelskorna. Vänta ca 15 minuter innan du fortsätter. Detta gör att alla kvarvarande elektrisk laddning för att avleda från motorn och chassit.
2

Städa ur motorrummet med motorn renare och trasor. Det är särskilt viktigt att ta bort större skräp som löv, stenar eller smuts.
3

Anslut slangen oljan rinna till oljeavtappnings slangkopplingen på motorn. Slangen ingick med kompressor monteringssats.
4

Anslut konsolen kompressor installation till toppen av motorn. Fäst konsolen kompressor installation till motorn genom att installera och dra åt alla inkluderade sammanbindande hårdvara.
5

Ställ kompressor själv på plats på toppen av installationen fästet. Anslut kompressorn till kompressor installationen fästet genom att installera och dra åt alla inkluderade sammanbindande hårdvara.
6

Anslut oljeledningen sitter på undersidan av kompressorn till Mustang oljetråget, som ligger nära botten av motorrummet.
7

Anslut ena änden av intaget armbågen till luftflöde sensor i motorrummet. Anslut den andra änden av intaget armbågen till intaget hålet på kompressorn.
8

dit och dra och resterande bindväv hårdvara medföljer kompressor monteringssats. Var noga med att dra åt alla anslutande hårdvara till tillverkarens specifikationer, noga med att inte över-dra åt någonting. Över-åtdragning kan orsaka obotliga skador på kompressorn och motorn.
9

Anslut batterikablarna till batteripolerna. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96447.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.