Hur uppgradera min 1990 Honda Accord

Honda Accord anses vara en av de bäst säljande och mest tillförlitliga bilar på marknaden. Den har vunnit "Car and Driver" tidningen "10Best" trofé 24 gånger under 28 år. Förutom elegant utseende, varar motorn oftast väl över 200.000 miles. Om du äger en äldre Accord, som en 1990 modell, kan du göra det som ny igen med några uppgraderingar, och hålla den i trim och ser kor för några decennier. Saker du behöver
Anpassad klädslar
Custom golvmattor
Premium ljudsystem
ratt täcka
Chrome fälgar
Dimljus
Visa fler instruktioner

1 Endast erfarna mekaniker bör arbeta på motorer och växellådor.

Ha motorn och drivlinan servas av en professionell om du inte har en hel del erfarenhet. I bilens instruktionsbok finns ett schema för underhållsåtgärder. Se till att de alla har slutförts som rekommenderas, till exempel ändra tändstift och luftfilter. Om din motor har flera hundra tusen miles, överväga att installera en ny eller ombyggd en. Likaså om din sändning är problematisk, har en ny installerad.
2 Reparera eller byt ut rostiga delar omedelbart.

Inspektera utsidan av din Accord för rost. Titta på kroppsytan, innanför dörren kanter, inre bål och ytor huva, inom hjulhusen och hela underredet. Har fastrostade delar antingen rengöras och repareras eller bytas ut, beroende på omfattningen av korrosion.
3 Ha en professionell tillämpa en anpassad färg jobb till utsidan.

Uppgradera utsidan genom att ha det målas. Välj mellan temperatur-ändra färger, anpassade metall-flinga eller helt enkelt en trevlig ny färg. Om den ursprungliga färgen är i bra skick, lägger detaljer som ränder och dekaler.
4 anlita en professionell för reupholster sätena eller installera anpassade klädslar.

Anlita en professionell för att reupholster sätena i skinn och mocka. Om baksätet är i gott skick, överväga att installera anpassade klädslar för framstolarna. Dessa finns tillgängliga i en mängd olika färger och material. Du kan också ha mönster och monogram till locken.
5 Anpassade mattor kan ha Honda emblem eller en symbol som du designar.

Installera anpassade golvmattor som är både snygga och väldigt funktionell, att skydda ursprungliga golvbeläggningen mot slitage, smuts och fläckar. De är också mycket användbara för att dölja hål och fläckar på golvmattan. Spray icke-plastmattor med tre till fem lager av skyddande sealer innan första användningen och återanvända varje halvår.
6 Uppgradera ljudsystem med DVD, navigation, eller satellitradio.

Installera ett förstklassigt ljud och navigationssystem combo. Det kan vara en gör-det-själv-jobb för att ersätta den nuvarande enheten med en ny CD-spelare, men att installera en state-of-the art musik, kommunikation och navigation, kan du behöva anlita en professionell. Överväg att uppgradera ledningar och högtalarsystem samt.
7 Retro utseende och all-krom rattar är roliga uppgraderingar.

Installera tillbehör som anpassade överdrag till ratten, växelspaken och visir. Du kan också installera en anpassad ratt, som finns i en mängd olika stilar och material från anpassar butiker, auto butiker leverans och online.
8 Spoilers finns i låg och hög profil storlekar och former.

lägga gnistan till din Accord i form av nya fälgar och metallbård. För att slutföra den sportiga looken, installera en luft spoiler eller marken effekt trim.
9 dimljus förbättra sikten.

Uppgradera belysning genom att installera dimljus i främre stötfångaren. Dessa förbättrar sikten i dimma samt på natten samtidigt förbättra utseendet på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96467.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.