Grant 3196 Installation Avstånd

Du kan förbättra utseendet på ett fordon genom att installera en eftermarknad ratten. Dessa är oftast mindre i diameter än beståndet hjulet och kan göra körupplevelsen sportigare. Grant erbjuder ett brett utbud av hjul, samt adaptrar som gör dessa fälgar som passar på olika fordon. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
avbitare
Tape
Marker
Ratt avdragare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batterikabeln som går till den negativa polen på batteriet. Rikta bilens ratt rakt fram så den är centrerad.
2

Ta bort knappen stock horn. Detta kan åstadkommas genom att vrida hornet och dra bort det, dra det rakt ut, eller genom att försiktigt bända bort det. Det kan också vara skruvarna som sitter på baksidan av ekrarna ratt som måste tas bort. Detta beror på fordonet.
3

Ta hornet tråden eller fjäderbelastade metall kolven från plasthöljet genom att dra den rakt ut eller vrida och sedan dra av den. Klipp av kabeln som går till plasthylsa, men spara den plasthylsa.
4

Ta hållarklämman ovanpå axelmuttern om fordonet är utrustat med en hållarklämman. Ta bort axeln mutter som håller hjulet till axeln. Gör ett märke på toppen av axeln för att visa var den rakt fram är.
5

Dra av hjulet av rattstången med en ratt avdragare om hjulet är omöjligt att dra bort för hand.
6

Skjut den medföljande rörformade metallhylsa över rattstången. Installera Grant nav ratten på rattstången så att "Top A"-märket på toppen av navet rader med markeringen i steg 4.
7

Linje bilens signalhorn kontakt röret upp med hålet i Grant navet. Sätt i plasthylsan och våren bort i steg 3 i plast horn bostäder. Om hylsan sträcker sig ovanför ytan av navet, skär den så det är 1/8-inch under toppen av navet. Ta bort hylsan.
8

Sätt i den medföljande anslutningskabeln genom plasthylsan. En ände av tråden kommer inte att kunna gå igenom änden av hylsan. Sätt hylsan och kabeln i höljet och lås den på plats genom att trycka på den eller vrida den.
9

Route hornet tråden genom navet. Placera hjulet och hornet knappen på adaptern. Montera de tre bultarna som håller hjulet på plats. Kontrollera att hjulen sitter pekade rakt fram när hjulet är riktad rakt fram.
10

Ta hornet knappen. Montera muttern rattstången som håller hjulet på plats. Sätt tillbaka spärren om tillämpligt. Dra åt axeln bultarna som håller hjulet på plats.
11

Anslut kabeln för horn i kontakten på låsringen. Placera horn fjädern på mitten mutter, med tejp för att hålla det i läge vid behov. Installera horn genom att trycka och vrida den på plats. Återanslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96494.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.