Vad är Pillow Ball Mounts?

En fordonets upphängning består av dussintals olika komponenter, som alla arbetar tillsammans för att ge den önskade rida och hantering. Generellt där upphängningskomponenterna är anslutna till chassit och andra delar suspension, gummibussningar används för att ge en bättre åktur för de åkande. Men om ett fordon ändras för högre prestanda, kan det vara önskvärt att ersätta en del av dessa komponenter för bättre prestanda, respons och hantering. Gummibussningar

I lager formulär, nästan alla bilar använder gummibussningar i upphängningen. Anledningen till detta är att gummibussningar absorberar mycket av den kraft som produceras av fordonets upphängning när den drivs över gupp och brister trafikanter. Detta i sin tur isolerar de åkande och ger en mer bekväm, kompatibel åktur. En av de frågor med gummibussningar är dock att, eftersom de avleda mer, kan suspensionen förlora precision. Detta är vanligtvis inte ett problem för normal körning, men om en bil är modifierad för bättre hantering, får en mer rigid inställning att önska. Bland de lösningar för att göra en suspension mer exakt är uretan bussningar samt en mer extrem lösning, vilka är kudde boll fästen.
Kudde Ball Mounts

Trots deras vilseledande titel, kudde bollen fästen är solid metall fästen som används inom områden som den övre strut montera. Gummit som normalt används ersätts med en metall sfäriskt lager. Hellre än att avleda från de svänger som en vanlig gummibussning, rör kudde bollen fästen inte alls. Detta leder till en betydligt mer exakt känsla från fjädring och styrning. Addera ditt var man hittar dem

fästen Kudde bollen är inte tillgänglig för varje märke och modell av bil. De är i allmänhet gjorda för fordon som är populära som baser för modifierade bilar, av vilka många är japanska. Bland de företag som gör fästen kudde bollen är HKS och Tein, som båda är japanska företag.
Överväganden

kudde bollen monterar definitivt öka fordonets hantering och styrning svar, gör de det på bekostnad av komfort. De metallager kommer att sända betydligt fler vibrationer från vägen, vilket gör bilen mindre bekväm. De kan också skramla och squeak. Detta kan vara bra om bilen i fråga är inte en daglig förare och används för rekreation körning eller spår körning. Men om bilen körs ofta på gatan, kan kudde boll fästen vara för extrem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96528.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.