Hur du ansluter Mätare Auto Meter

Auto Meter är ett av flera företag som erbjuder en rad av eftermarknaden mätdon för en mängd olika märken och modeller. Dessa mätare är populära tillägg till fordon som har modifierats för mer prestanda. De tillåter föraren att hålla bättre koll på hälsan hos fordonens mekaniska system. Auto Meter erbjuder allt från vatten temperaturmätare till varvräknare till luft /bränsle mätare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
sidavbitare
avbitare
Wire kontakter
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du är kommer att montera mätaren. Mindre Auto Meter mätare, såsom vattentemperatur och olja tryckmätare, kan monteras i gauge skida som monteras på insidan av fordonets A-stolpe eller på instrumentbrädan. En större spårvidd, såsom en varvräknare, kan monteras till toppen av styrkolonnen, eller i instrumentpanelen själv om det finns plats för den.
2

Dra ström-ledningar genom brandväggen och in i motorrummet. Makten tråd för mätarna måste skarvas till ett uttag på säkringsboxen som är påslagen när startnyckeln vrids till läge "ON". Addera 3

skarva vit tråd för spårvidd lyser in i bilens befintliga mätare ledningar, eller in säkringen uttaget som driver spårvidd lampor. Detta kommer att tillåta spårvidd lamporna att fungera när fordonets spårvidd tänds. En inline elektrisk splicer kan användas för att ansluta trådtjocklek ljus till den befintliga mätaren ledningsnätet.
4

Installera den svarta jordledningen för mätaren på lämplig mark. Detta måste vara av metall och fria från färg. Strip en liten mängd av isolering bort i slutet av tråden och skarva en rund ögla kontaktdonen på änden av tråden. Använd en skruvmejsel för att skruva fast kabeln i marken ytan med en plåtskruv. Vid behov, borra ett litet hål med en borrmaskin.
5

Installera den sändande enheten eller kabeln på lämpligt ställe i motorn. Detta beror på vad mätaren är för. Till exempel, på en mekanisk oljetrycksmätaren kommer oljeröret för mätaren måste plumbed i motorblocket med en gängad adapter. En varvräknare måste ha en lämplig tråd dirigeras till spolen eller tändningssystem för att sända rätt signal till mätaren. Konsultera anvisningarna som medföljde den specifika mätare du använder. Auto Meter gör många mätare, som alla är installerade i varierande sätt.
6

Dölj någon tråd som är utsatta om mätarna är monterade utvändigt. Du kan dirigera trådarna bakom inredningen för att hålla dem ur sikte. Vrid startnyckeln på att testa mätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96547.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.