Hur kan vi minska Boost på 7,3 Diesel

laddtryck på nästan alla motorer är i allmänhet ganska enkelt, du bara installera någon form av strypventil i boost sensor linjen mellan turbo och grenrör. Däremot kan minska uppsving vara lite mer delaktiga, eftersom 7,3-liters Powerstroke elektroniska kontroller och wastegate våren slutändan bestämma den minsta turbo boost. Du kan byta ut wastegate våren om sådan finns, men betydligt enklare lösning - om än dyrare - lösningen är att ta itu med elektroniken direkt. Saker du behöver
Ström tuner med anpassad melodi
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera On-Board Diagnostic, Serie 2 port under instrumentpanelen. Du känner igen den genom dess plastiska rektangulära eller trapetsformade locket. Fäll upp locket och du kommer att se de dataterminaler. Mekanik normalt använda en skanner ansluten till denna port för att diagnostisera lastbilen i realtid, men effekt Tuner tillverkare använder den som en accesspunkt för att programmera om datorn.
2

Anslut din makt tuner till OBD -II-port, och vrid tändningsnyckeln till läge "ON". Slå på scannern och ge det ett par minuter att nätverka med lastbilens färddator. Antingen väljer förprogrammerad parameteruppsättning som uppfyller dina boost behov, eller följ menybetalningspåminnelser ändra boost parametrarna direkt. Olika mottagare använder olika metoder, och inte alla kommer med förprogrammerade låg-boost inställningar. Kontrollera med tillverkaren innan du köper tunern, och följ deras anvisningar när du laddar programmet.
3

Vänta några minuter för programmet att ladda, vrid nyckeln till "Off "position. Starta trucken och provköra den för att se till att programmet fungerar till dina förväntningar. Om den inte gör det, sedan parkera den och laddar ett annat program eller justera parametrarna tills det gör det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96548.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.