Felsökning av en Motorola HF850

Motorolas HF850 hands-free bil kit kan du följa lagar som begränsar göra icke handsfree-samtal under körning. Enheten ger handsfree-ljud med full duplex för dina telefonsamtal via en Bluetooth, korta avstånd radiolänk. Kompatibilitet är med Bluetooth 1.2-headset, och enheten är bakåtkompatibel med 1.1. Dessutom röstuppringning stöds om din telefon kan använda den. Underhållning dämpas automatiskt när ett samtal kommer in Saker du behöver
plast kniv
Automotive dubbelsidig tejp
Visa fler instruktioner
1

Stäng av telefonen och sedan på igen om du inte kan koppla ihop telefonen med Motorola bilmonteringssatsen. Om du fortfarande inte kan göra dem para, ta bort telefonens batteri genom att ta av batterilocket och dra ut batteriet. Försök sedan parningen igen.
2

Flytta placeringen av bilmonteringssatsen mikrofon om du ringer klagar på att det finns för mycket bakgrundsljud. Mikrofonen är känslig och kommer att plocka upp omgivande ljud om det ligger mer än 16-inches från föraren. Bänd försiktigt bort med en plast kniv och sikta direkt på föraren. Det ska finnas tillräckligt lim för att montera den igen. Om det inte, använd dubbelsidig tejp. Låt ingenting att blockera vägen mellan mikrofon och föraren --- som en spegel, till exempel.
3

Placera högtalaren så att den inte direkt möter mikrofonen om du får feedback. Under instrumentbrädan är en bra plats, men vara säker på att det inte stör krockkuddar. Leta efter beteckningar krockkudden präglade i fascia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96653.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.