Hur man installerar Hollywood Wolf Whistle

Lägga till en Hollywood varg visselpipa till din bil kan ge dig lite roligt och förvandla några huvuden. En Hollywood wolf whistle är en nyhet horn som producerar karikatyr-liknande wolf whistle buller. Denna visselpipa är ansluten till vakuumledningen. Luften rusar förbi på grund av vakuumet förvandlar en liten rotor som producerar ljud. Den visselpipa styrs av en kedja som dras av föraren. Instruktioner
en

Lokalisera den hexagonala kopplingsmuttern på botten av en avblåsning. Skruva av kopplingsmuttern, det bör ha en bröstvårta fäst vid den liksom
2

Öppna huven och leta fordon insugningsröret.. Den insugsgrenröret bör ha förgasaren ovanpå det. Det bör finnas en 1/8 tums hål på toppen av grenröret redan knackade med gängor. Om inget sådant hål finns, måste du borra en själv med hjälp av A 11/32 tum drillbit och en 1/8 tums pipa kran. Hitta en lämplig plats på grenröret där visselpipan inte kommer att störa motorn, borra hålet och knacka på det med röret kranen. Placera den gängade änden i hålet och skruva i den medsols tills den sitter fast.
3

Skruva larm om att kopplingsmuttern och placera den på en lämplig plats på grenröret. Fäst sladden och kedjan i hålet på baksidan av en avblåsning. Leta upp en kabel genomslag i brandväggen i motorrummet vid förarsidan. Det borde ha elkablar som löper genom den. Bestäm där kablarna leder till insidan instrumentbrädan. Dra kabeln och kedjan genom hålet och dra ut det från under instrumentbrädan.
4

Slå på motorn och dra kedjan. Den visselpipa bör ge lämplig ljud. Kontrollera anslutningarna om visselpipan inte producerar ett ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96679.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.