Hur man släppa en LS1

General Motors LS1 motor är en utmärkt kandidat för swappar prestanda motor. Ursprungligen utformade för C5 Corvette och 1998 genom 2002 Camaro och Firebird, detta åtta-cylindrig motor populärt med bil entusiaster som vill släppa en kraftfull, modern powerplant i sina sena-modell fordon. Tappa LS1 i en bil är en enkel, om inte längre, uppgift. Tänk på att det LS1 motorn fungerar bara på fordon med en längsgående, bak-wheel-drive layout, det kan inte användas med tvärgående, front-wheel-drive layouter. Saker du behöver
kätting
3/8-tums bultar
Hylsnyckel
Engine hissa
inriktningsstift
Visa fler instruktioner
1

Förbered motorrummet för givaren motorn drop-in. Ta ut och ställ åt sidan några kylarslangar, VVS eller ledningar som kunde fånga på motorn under installationsprocessen. Skruva loss huven från fordonet för ytterligare tillstånd om det behövs. Vissa fordon kräver avlägsnandet av front-end fascia och stötfångaren innan du installerar motorn.
2

Bifoga en lyft kedja på framsidan av motorn med 3/8-tums bultar och en hylsnyckel. Häng kedjan över motorn och fäst den på baksidan så att kedjan bildar en lutande form över motorn.
3

Justera viktgränsen på lyften enligt instruktionerna på enhet så det stöder vikten av motorn. Sätta gränsen för dubbla ungefärlig vikt av LS1 om du är osäker på hur mycket det faktiskt väger.
4

Fäst kroken från lyften på mitten av lyft-kedjan på motorn. Lyft LS1 tills det rensar bilens stötfångare och ram. Be en assistent för att hjälpa driva och manövrera motorn på plats.
5

Sänk LS1 i motorrummet, vilket gör att motorn rensar ram och tvärbalkar medan rada upp det ordentligt med motorn fästen och transmission bell-bostäder. När LS1 är tillräckligt låg inuti motorn, använda inriktningsstift att rada upp den bakre delen av blocket med inriktningshål i överföringen bell-bostäder.
6

Dra den nedre och mellersta bell-hölje bultar med hylsnyckel. Sänk motorn på motorfästen sedan in och dra åt bultarna motorfästet med hylsnyckel. Avlägsna hissa kroken från lyft kedjan sedan skruva isär lyft kedjan från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96740.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.