Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur tjänst en kabel Parkeringsbroms


Det finns tider som du behöver för att lita på din parkeringsbromsen. De är inte de gånger du reda på att det är något fel med din parkeringsbroms kabel. Det lönar sig att reparera kabeln. Här är några saker att titta efter när du gör. Instruktioner
1

Kontrollera equalizer koppling som ansluter en kabel till parkeringsbromsen pedal eller spak. Om behöver justera kopplingen genom att vrida skruven där kabeln ansluts till din parkeringsbromsen equalizer, eller där kabeln och spaken ansluter.
2

Undersök kabeln parkeringsbromsen för rost när du underhålla den. Rost kan orsaka kablarna att binda upp inuti sitt skal, vilket kan påverka deras frigörande eller manövrering. Rost kan också orsaka en enda kabel för att frysa, vilket förhindrar equalizer från att fungera korrekt, vilket är ett bekymmer när nödbromsning, och kan orsaka ett hjul att låsa.
3

Inspektera equalizer koppling som du serva kabel parkeringsbromsen. Om det finns rost, skulle det hindra equalizer att fungera korrekt. På gångjärnet pivot
4

Titta när du tjänsten en kabel parkeringsbroms. Om gångjärnet pivot är bruten, kommer du inte att kunna använda parkeringsbromsen alls.
5

Smörj kablar som behövs med bromsfett, eller ens ersätta dem om att parkeringsbromsen inte fungerar ordentligt. Smörj pivot punkt på equalizern också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56854.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.