Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak på en Chrysler Town & Country

Chrysler Town & Country sällan är utrustad med skivbromsar bak. De få skåpbilar som har dem var oftast ändrats efter inköpet. Om din Chrysler Town & Country har skivbromsar bak, läs vidare för att lära sig att ersätta dem i ett par timmar eller mindre. Saker du behöver
spruta eller sug pistol
sluten behållare
Bil jack
4 Jack står
Momentnyckel
Mekanisk tråd
Tvingfäste
bromsfett
Anti-squeal smörjmedel Sida 2 Inombordare bromsbelägg
2 Utombordare bromsbelägg
Visa mer Instruktioner
1

Använd en spruta eller sug pistol till sifon 1/3 till 2/3 av bromsvätska från huvudcylindern. Töm den i en godkänd sluten behållare och kassera den enligt din statens reglering.
2

Lyft baksidan av Chrysler Town & Country från marken med en domkraft. Stödja van på alla sidor med pallbockar och hålla barnen borta från området när du byter skivbromsar bak.
3

Lossa muttrarna på hjulenheterna med en momentnyckel. Tag av hjulet och däcket församlingar och ställ dem åt sidan uppåt för att förhindra skador.
4

Ta bort de två bromsok styrpinne bultar. Vrid den övre delen av bromsok bort från sidan av bromsrotorn och fäst den på ramen av Town & Country med mekanisk wire. Bänd utombordaren bromsdynan ur bromsoket.
5

Komprimera kolven in i hålet med en stor C-klämma för att förhindra skador på det när du tar bort de inre bromsbelägg. Dra det inre bromsbelägget bort från kolven till dess att hållarklämman dyker fri från kolvens hålighet.
6

Smörj bromsok passytan och ytorna anliggning med en broms fett. Täck baksidan av de nya inombords och utombords bromsklossar med en anti-squeal smörjmedel. Installera de nya inombordsmotorer bromsbelägg följt av de yttre bromsbeläggen.
7

Sänk bromsok tillbaka i position över rotorn. Montera bultarna styrpinne och vridmomentet till 17 fot /pund. Byt hjulen och dra åt muttrarna med 100 fot /pund. Sänk Chrysler Town & Country till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57025.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.