Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar höjd Brake Pedal i en Hyundai Sonata

Om du tycker att bromspedalen i din Hyundai Sonata är för låg , kan du åtgärda problemet . En låg bromspedalen kan tyda på ett problem med din huvudcylinder , men om du inte har några bromsar frågor , kan höja pedal höjd göras på några minuter . Instruktioner
1

Hitta hur mycket fri lek du har i bromspedalen genom att trycka på den med handen . Avståndet pedalen flyttar innan du känner något motstånd är det fri lek . För en Hyundai Sonata bör du ha ca 10mm . Om du har mer , justera pedalen höjden .
2

Hitta staven pedal push, nära toppen och baksidan av bromspedalen . Det är en liten stav som går genom kabinen brandväggen mot motorrummet .
3

Lossa låsmuttern på tryckstången , direkt bakom bromspedalen . Det bör ta en 14mm fast nyckel , men en skiftnyckel fungerar .
4

Vrid tryckstången med en tång för att justera pedalen höjden . Du bör ha ca 180mm mellan toppen av bromspedalen pad och brandväggen .
5

Dra åt låsmuttern . Provköra din Sonata runt kvarteret för att se till att det inte är någon tjattrande eller onormala vibrationer i bromspedalen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57054.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.