Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter 2002 Audi Rotorer A4 Broms

Varje gång du ändrar bromsbelägg på din Audi A4, ska du antingen få rotorerna tackade eller ersätta rotorerna med nya. Rotorerna slits som alla andra delar, och bara sätta nya kuddar på slitna rotorer minskar mängden kontakt mellan de två komponenterna, vilket gör bromsning mindre effektiv. I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Audi A4 med byte av de främre bromsarna. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och uttag
Penetrerande olja
slagskruvdragare
Hammer
Bromsrengöringsmedel
Replacement bromsrotorn
antikärvningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av bilen med domkraft och ställ den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är fast på läktaren innan krypa under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Unbolt främre bromsok fästet från styrspindeln med spärrfunktion, ställ sedan in bromsok och fästet på ett extra jack stå så vikten av bromsok inte stöds av bromsledningen. mitten av rotorn från centrum dammskyddet med penetrerande olja samt skruvarna huvud
3

Spray som Säkra rotorn till navet. Placera slagskruvdragare på skruven som håller rotorn på navet och slå på baksidan av skruvmejseln med en hammare för att lossa skruven. Ta bort skruven helt.
4

Skjut rotorn bort av styrspindeln hand. Om rotorn är fortfarande fast på knogen, slog rotorn med hammare för att bryta upp den rost som är håller den på plats.
5

Rengör mitten av navet med broms renare sedan använda anti- gripa förening till omkretsen av navet samt. Skjut in det nya rotorn på navet och löst trär två hjulbultar på rotorn för att hålla det på plats. Dessa rotorer är side-specifika så dubbelkolla att artikelnumret på rotorn är korrekt för varje sida. Den förarsidan rotorn har ett udda artikelnummer, passagerarsidan är även numrerade. Montera rotorn fästskruv med slagskruvdragare.
6

tillbaka bromsok fästet med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan tillbaka framhjulen med ett däck järn. Höj fordonet bort av domkraften med domkraften och sätt tillbaka den på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57644.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.