Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Stuck Skjutmått från bakbromsarna på en Ford Escape

Bromsbelägg skapar bromsdamm som de bär under användning. Tyvärr är broms damm inte bara fula när det blir över hjulen, men det är också giftiga. En annan fråga med bromsdamm är dess förmåga att vända smörjningen på bromsok glider in i en tjock, degig ämne som kan orsaka dina bromsok att fastna. När de bakre bromsok har fastnat på din Ford Escape, måste du ta bromsoket glider ut för att rengöra dem och återanvända smörjningen. Men innan du kan göra det, måste du få fastnat bromsok utanför rotorerna. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Stoppklossar
rörtång
Ordet jack Sida 2 pallbockar
Droppkar
Brake clean
Hylsnyckelsats
Small bända bar och White litiumfett
Stålborste
bromsok kolv Tool Review Byte bromsbelägg
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Put dina skyddsglasögon på och chock framhjulen. Lossa de bakre muttrarna med rörtång och sedan jack den bakre änden upp med domkraft och ställ den på pallbockar. Det är bäst att sätta pallbockar under ramen.
2

Ta bort de bakre muttrarna och hjul för hand. Placera droppskålen under broms montering och spraya ner ordentligt med bromsen ren. Spraya i bromsoket så gott du kan.
3

bort bromsok bultar och kila spetsen på spett i öppningen på baksidan av bromsok, sikta ner. När spett sitter, dra nedåt långsamt tills bromsoket drar loss. Var noga med att kontrollera din nedåtriktad kraft, som bromsok plötsligt kan komma gratis och om du trycker för hårt kan du skada bromsok, rotorn eller dig själv.
4

bort dynan stoppbygeln från baksidan av bromsok och sedan dra de gamla bromsbelägg ut. Spraya insidan av bromsok med bromsen ren igen, låta överskottet bromsen ren och bromsdamm stöter droppskålen.
5

Rengör bromsok glidstiften med broms Rengör och smörj dem med vitt litiumfett . Du kan behöva rensa ut slide kanaler samt. Om det finns rost i bildspel kanaler, rensa ut med stålborste.
6

Använd bromsok kolv verktyg för att trycka bromsok kolvarna tillbaka till bromsok. Sätt i de nya bromsbelägg och installera dynan stoppbygeln. Installera om bromsoket glider över rotorn och installera bromsok bultar.
7

Upprepa steg 2 till 6 på den andra sidan.
8

tillbaka hjulen och muttrarna, sänka Escape utanför pallbockar och dra åt muttrarna till 85 foot-pounds med momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57661.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.