Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en 1993 Buick Bromsfjäder

De 1993 Buick kom utrustade med trumma-typ bakbromsarna. De bakre hjulnaven montera bromstrumman. En fast stödplatta stöder de hydrauliska hjulcylinder, bromsbackar och fjädrar. Broms tryck matas från huvudcylindern till hjulcylindern, expanderar vilka och pressar bromsbackarna i kontakt med trumman. Speciella fjädrar håller skorna på plats på sin pivot och hjulcylinder, och returnera skorna till standby-läge efter bromstrycket är släppt. Konstant värme och cykler kylning på grund bromsfriktion tenderar att göra dessa fjädrar tappar styrka och behöver bytas ofta. Du måste höja den bakre delen av Buick och ta bort hjulen och bromstrummor innan du installerar fjädrarna. Saker du behöver
Spetstång
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Rotera hjulnavet tills de två slitsade hålen på 5 och 7 positioner klockan. Placera den högra bromsbacken i läge mot fälgen cylindern och pivot. Nå genom det slitsade hålet, och haka fast den pivot fjädern i hålet på undersidan av skon med ett par nål-tång. Upprepa denna process för den vänstra skon.
2

Håll skorna på plats mot hjulcylinder. Nå över toppen av navet och koppla in ställdonet fjädern till de bästa hål i båda bromsbackarna med tången.
3

Bänd den nedre slingan av sårhaken fjädern över fjädern anpassningen peg längst ner på fästplattan med en platt skruvmejsel. Spak toppen av tillbakadragningsfjäder från navet med skruvmejseln tills du kan fästa fjädern i den kvarhållande hål ungefär halvvägs upp på skon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57729.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.