Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1996 Cadillac DeVille Front Brake Hose Borttagning

De förstärkta gummi högtryck bromsslangarna på framsidan av din 1996 Cadillac DeVille kan röta eller slits ut med tiden, vilket minskar effektiviteten i DeVille bromssystem. Om någon av dessa slangar slits för mycket eller utvecklar en läcka genom en spricka orsakad av torr röta, kan slangen misslyckas när du trampar på bromsen och få hela systemet att förlora trycket. Ta bort och byt slitna bromsar linjer så fort du upptäcker dem för att undvika ett misslyckande av din 1996 DeVille bromssystem. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Drain kastruller
Hylsnyckelsats
Skiftnyckel Ratchet
satt
brytjärnet
Show Mer Instruktioner
1

Lossa muttrarna på hjulbultarna av hjulet vars bromsledningen du ska byta, med hjälp av en rörtång. Inte ta bort dem ännu.
2

Höj framsidan av DeVille från marken med hjälp av en domkraft, placera sedan en uppsättning pallbockar under ramen för att stödja DeVille. Avlägsna domkraften och sedan ta bort muttrarna från hjulet dubbar och ta bort hjulet från bilen.
3

Lokalisera gummi högt tryck bromsledningen på baksidan av bromsoket. Placera ett uppsamlingskärl under bromsoket för att fånga någon bromsvätska som rinner ut på linjen när du öppnar det. Ta bort skruven som håller fast slangen till bromsoket med en hylsa och spärrskaft, ta sedan bort slangen från bromsoket.
4

Följ slangen fram tills du hittar fästet vid ungefär halvvägs på slangen. Ta bort skruven som håller fast detta fäste till staget på bilen, med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Följ slangen resten av vägen upp tills du hittar det beslag där slangen möter en stål linje.
5

Lossa beslag där stål linje skruvarna i fästet på gummit linjen, med en skiftnyckel. Ta inte bort det ännu.
6

in en liten pry bar mellan mässingskopplingen på gummislangen och fliken på låset klippet ligger på toppen av fästet. Skjut klämman utåt tills det lossnar montering på gummislangen. Ställ klippet åt sidan för nu.
7

Skruva montering på stål raden från mässingskopplingen på gummislang, och ta bort gummit linjen genom att dra den nedåt och ut ur hållaren. Stålet linje kan droppa bromsvätska, så placera en andra drain pan under det när du separera raderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57767.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.