Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsar på en 2002 Mustang

De 2002 Mustang bromsbelägg har en skrika flik som kommer att göra ett ganska högt ljud när bromsbeläggen behöver bytas. Byte bromsbelägg kan köpas från de flesta bildelar butiker. Saker du behöver
Jack
Jack står
Mutterdragare
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Jack upp framför dina Mustang med en domkraft under frontjacket punkten bakom radiatorn.
2

Place pallbockar under varje främre nypa svetsar och sänk bilen på står. Upprepa denna process för bakhjulen, men använd den bakre uttaget punkten, bakom bålen, eller den bakre differentialen när stöttning och de bakre svetsar nypa. Addera 3

skruva isär hjul muttrarna med en mutterdragare och dra hjulen bort från hjulnavet.
4

Placera C-klämman över bromsoket så att skruven änden av klämman är platt mot baksidan av utombordaren bromsklossen . Dra sedan åt klämman tills du inte kan dra det längre. En lucka kommer att uppstå mellan den yttre bromsbelägg och bromsok fästet. Detta är normalt.
5

Ta bort klämman från bromsok och skruva isär nedersta bulten på baksidan av bromsok. Detta är bromsok PIN sprint som håller bromsoket till bromsok fästet.
6

Lossa, men ta inte bort, den översta bromsok bult på baksidan av bromsok med en hylsnyckel.

7

Swing bromsok upp från botten och pop ut de gamla bromsbeläggen. Sedan sätter de nya kuddar med samma inriktning som de gamla kuddar.
8

Stäng bromsok och säkra bromsok på plats genom att dra åt den övre bromsok bult och pinnbult. Resten av anläggningen är det omvända för flytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57956.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.