Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man vet om en master cylinder Bad

Huvudcylindern på din bil är den komponent som distribuerar och trycksätter bromsvätska som gör dina bromsar att reagera när du trampar på bromspedalen . En dålig huvudcylinder kan allvarligt äventyra ditt bromssystem . Visuellt inspektera din cylinder huvudbromscylinderns efter tecken på läckage är en bra idé , men en visuell inspektion kommer inte alltid avslöjar en cylinder huvudbromscylinderns som går dåligt . Bromsar och uppmärksamma specifika symtom kan berätta för dig om du behöver ha din huvudbromscylinder inspekteras och eventuellt bytas ut . Instruktioner
1

Pop huven på bilen och inspektera cylindern huvudbromscylinderns . Detta är normalt placerad precis framför ratten på din bil och ofta ansluter till en kupolformad komponent på den bakre väggen i din motorrummet kallas en broms booster .
2

Leta efter tecken av läckande bromsvätska . Om din huvudbromscylinder läcker , kommer du att märka flytande streaming från där cylindern ansluter till bromsservon . En läckande huvudbromscylinder bör bytas ut omedelbart .
3

Stäng huven och säte själv bakom ratten i bilen . Bromsa . Om huvudcylindern fungerar korrekt , kommer bromspedalen tryck till ett visst djup och längre . Om emellertid , fortsätter bromsen att sakta pressa , då du vet att du har ett problem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58125.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.