Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Caliper Paint

Skjutmått hus bromsbeläggen på din bil. De är oftast på topparna av rotorerna bakom hjulen. För att ta bort färg från bromsok, måste du ta bort bromsok från rotorn, skall bromsbeläggen dras från bromsok och bromsvajern måste kopplas bort från bromsoket. Ett fint slippapper tar hand om det mesta av färgen, men det är nödvändigt att använda en lätt kemisk på oket för att ta bort färgen som inte lätt kan nås. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Ratchet
Wrench
Socket (beroende på modell) katalog 100-grit sandpapper
Handduk
8 oz bensin
Visa fler instruktioner
1

bort muttrarna som håller fast hjulet i ramen av fordonet, med rörtång. Höj den sidan av fordonet från marken med hjälp av domkraft, och sedan sänka bilen på en pallbock. Dra av hjulet från ramen och ställa hjulet åt sidan medan du arbetar.
2

Lossa muttrarna på den bakre övre högra och vänstra sidan av bromsok, med Ratchet och uttag. Lossa muttern som säkrade bromsledningen till bromsok, med nyckeln. Dra ledningen från oket och lyft upp oket för att ta bort den från rotorn.
3

Dra bromsbelägg från bromsok, med din hand, och ställa bromsbeläggen på en ren och torr yta. Använda 100-grit sandpapper, försiktigt slipa bromsok yta. Sand bromsok tills färgen lossnar.
4

Blöt handduk med en liten mängd bensin och tillämpa bensin till något område målad yta på bromsoket att du inte kan använda sandpapper kan " t nå. Låt gasen att tränga färgen och sand oket igen.
5

Applicera mer bensin till det målade området på tjocklek och låt gasen in och väta färgen. Håll slipa målade området på bromsok tills färgen har tagits bort. Torka bromsok ner och ta bort eventuellt skräp från bromsoket. Låt gasen på bromsoket avdunsta innan du installerar bromsok till toppen av rotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58129.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.