Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur kan jag komprimera Bromsbelägg i en 1995 Mercury Sable?

Bromsbeläggen på 1995 Mercury Sable är ansvarig för att stoppa bilen genom att friktionen till broms rotorer. Dynorna är inrymda inuti bromsoket och varje gång bromspedalen är intryckt, skjuter bromsok bromsbeläggen till de inre och yttre sidorna av bromsrotorn. Som bromsbeläggen är glidande mot bromsrotorn, stoppar friktionen från dynorna bromsrotorn från svarvning och i gengäld stannar fordonet. Saker du behöver
bromsvätska spruta
Lug skiftnyckel
Ordet jack
Jack står
brytjärnet
1/2-tums spärrnyckel
Metric
socket set Rope
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Dra båda framhjulen bort från framsidan av 1995 Mercury Sable.
2

Flytta till framsidan förarsidan hjul och lokalisera de två övre och undre styrbultar som ansluter bromsoket till bromsok fästet. Ta bort de två styrbultar med Ratchet och en socket.
3

Leta reda på öppningen på sidan av förarsidan frambromsen rotorn. För in änden av den lilla brytjärnet i öppningen och placera bändjärn mellan rotorn och den yttre bromsklossen. Bänd det yttre bromsbelägget mot bromsok cylindern tills bromsok blir löst nog för att dra av bromsskivan.
4

Dra bromsok rakt från sidan av rotorn och hänga bromsok till styrspindeln bakom ratten navenheten med ett rep.
5

Ta bort den inre bromsbelägg från tjocklek. Skjut Tvingfäste insidan av bromsok med inställningsstången vetter mot yttre bromsklossen. Komprimera den yttre bromsbelägg mot bromsok cylindern genom att vrida c-klämman medurs. Med varje varv av c-klämman, kommer det yttre bromsbelägget skjuta bromsok cylindern inåt. Fortsätt att komprimera cylindern tills den är helt inne i bromsoket. Sedan installerar bromsok tillbaka över rotorn och fäst hjulet på navet.
6

Flytta till den andra sidan av 1995 års Mercury Sable och upprepa exakt samma procedur för att komprimera bromsbeläggen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58209.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.