Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Problem med blödning a bilens bromsar

bromsluftning ibland nödvändigt när bromsarna repareras. Syftet är att ta bort all luft från systemet. Luft i systemet kommer inte att tillåta bromsarna att arbeta. Tyvärr är bromsluftning en av de svårare jobben i broms service. Till skillnad från de flesta reparationer av fordon, kräver bromsluftning vanligen två personer om du inte har de specialiserade verktyg för jobbet. Blödning bromsarna är nästan omöjligt att göra utan en hjälpare eller en broms vakuumpump, så att du verkligen behöver det ena eller det andra. Bleeder avbryter

Ett stort problem är bleeder bröstvårtan bryta ut i tjocklek eller cylindern. Du placerar en skiftnyckel på bröstvårtan och tur. Eftersom det inte har öppnats i år, den frusna stängd. Du försöker öppna den, och det bryter ut internt, under ytan av bromsok. För att undvika detta, använd en penetrerande olja på bröstvårtan, och knacka försiktigt med en aluminium eller mjuk klubba. Om man trycker på din nyckel, men det öppnar inte, applicera mer olja och hålla knacka försiktigt. Du kan behöva upprepa detta tills det löser upp. Popular Mechanics Magazine rekommenderar att du använder lådan ände skiftnyckel på bleeder, så nyckeln inte avrunda hexagon delen.
Brake Fluid och lackering

Brake vätska kommer "äta" och lös billack. Var mycket försiktig när du fyller behållaren på huvudcylindern. Städa upp spill omedelbart med en torr handduk.
Markfrigång

Markfrigång är ett problem. Om du arbetar på en lastbil, det finns gott om utrymme för dig att krypa under. På en bil, är det en annan historia. Vissa bilar gör det mycket svårt att krypa under för att nå avluftningsskruvarna bröstvårtor. Du kommer att behöva höja bilen. Lösningen är att hyra vissa bil ramper på ett lokalt verktyg hyra anläggning eller köpa något. Du och hjälpare måste driva bilen uppför ramperna långsamt, eftersom du inte har några bromsar att stoppa bilen om man kör på ramperna. Bilen och ramper ska vara hårt, jämnt underlag. När bilen är uppe på ramper, placera den i parken, dra åt parkeringsbromsen ordentligt och använd stoppklossar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58317.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.