Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad orsakar My Back trumbromsar att tjalla?

Hälsa dina rygg bromsar, eller trumbromsar, kan påverka kvaliteten på hela din bil. Om du inte tar hand om att dra, dra, skrikande eller slitna trumbromsar, kan det påtagligt påverka hur din bil kör, din gas körsträcka och din allmänna säkerheten på vägarna. Även om det finns ett par anledningar dina trumbromsar kan skrika, mest troligt att du behöver bara smörjning, som kan göras hemma. Grundläggande Felsökning

Du kan sätta överskott stress på dina bromsar utan att inse det. Först, se till att din parkeringsbromsen är avstängd. Om du kör med parkeringsbromsen på, kommer det att slipa på trumbromsar, vilket tvingar dem att dra, försvagas och eventuellt göra buller.
Smörjning
p Om din trumma bromsarna gör ett högfrekvent skrikande ljud, är det troligt att de behöver smörjas. Du kan göra det här hemma med minimal risk för att förstöra dina bromsar misstag. Broms smörjning och broms renare normalt kostar $ 10 till $ 15 per flaska, och kan appliceras rikligt på trumman bromsen. Eftersom bromsrengöringsmedel är giftigt för människor, kommer du vill utföra denna smörjning i en öppen och väl ventilerat område. Ta isär bromsen, bromsen renare, tillämpa smörjning, sedan återanvända bromsen på fordonet.
Brake Fluid

Du kan ha en läcka i din bromssystemet. Typiskt, men inte alltid, om du har en läcka din varningslampa tänds. Läckan kan förekomma i någon del av bromssystemet, inklusive hjul cylindrar, slangar broms eller bromsok. Hellre än att ersätta de trumbromsar måste läckande delen av bromssystemet bytas. Bilen är inte säkert att köra tills denna del ersätts. Addera Bromsbelägg
p Om ljudet är en kombination av skrapning och skrikande, har du sannolikt skivbromsklossar som är slitna. Detta är vad de flesta människor tar som en indikation på att en broms jobb behövs, i verkligheten, bör detta problem tas om hand innan bromsarna göra buller. Din bil är inte säkert att köra med slitna bromsbelägg eftersom detta problem kan hindra bilen från att stoppa när det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58353.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.