Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar broms rotorer på en 1999 Toyota Camry

Skador på broms rotorer på Toyota Camry är ofta resultatet av att låta bromsklossarna att bära bortom rekommenderade tjocklekar. Om rotorerna har spår eller poäng, kan du ta den till en verkstad för renovering, om rotorn är redan alltför tunt. Om så är fallet, så har du inget annat val än att byta ut dem. Det är inte svårt att göra och varje hjul tar bara ca 30 minuter att slutföra. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
stödbenet
Lug Hylsnyckel
ställa
Gummiklubba
Buntband
Ny rotor

Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på ett plant underlag och slå av tändningen. Jack bilen upp med bil uttaget. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten och lyfta upp det till ramen.
2

bort hjulet med rörtång. Ta bort bromsoket med hjälp av en av Ratchet och uttag för att ta bort fästbultarna. Säkra bromsok till staget med en tråd slips. Låt inte det att hänga eller du kommer att skada bromsledningen.
3

Drag av rotorn från av hjulet. Om det inte lossnar lätt, använd gummiklubba för att slå den tills den kommer fri.
4

Sätt den nya rotorn på hjulet. Placera bromsoket i hållaren och dra åt skruvarna med Ratchet och uttag. Sätt tillbaka hjulet på bilen och dra åt muttrarna med rörtång.
5

bort stödbenet från under fordonet och använda domkraft för att sänka bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet. Du bör byta rotorerna i par. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58481.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.