Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Pipe fackling Verktyg

Oavsett om du utför VVS eller bilreparationer som en hobby eller är en heltid mekaniker eller rörmokare, gör ett bra koningsverktyg jobbet att ersätta eller fastställande rör och rördelar mycket enklare. Pipe Fackling Verktyg för Brake Systems
A koningsverktyg hjälper till att hålla bilens bromsrör i bra skick.

Professionell broms rör fackling verktyg varierar mycket i pris och kvalitet. En bra pipa koningsverktyg för bromssystem ska konstrueras av hårt stål och lätt manövreras för hand. Den fackling bar bör bestå av två delar med justerbara fördjupningar för olika rördimensioner. Olika storlekar adaptrar och formar för rören som skall blossade bör vara en del av verktyget, och fackling könen och skruven som skjuter fackling könen i röret ska tåla tryck och ska vara lätt att skruva, företrädesvis med ett glidande T-handtag.
Pipe blossar verktyg för VVS
Varje rörmokare förlitar sig på ett rör fackling kit.

Pipe blossar verktyg för VVS liknar broms fackling verktyg. De borde också ha en avskiljbar fackling bar med fördjupningar för de olika storlekarna på rören. Denna bar eller oket bör vara gjord av rostfritt stål eller en liknande hård metall. Pipe blossar verktyg för VVS bör kunna signalljus koppar, aluminium, mässing och andra tunnväggiga slangar och ska hantera de vanligaste storlekarna från 3/16-inch att 5/8-inch slangen. Det bör också innehålla utökade galler för användning i ett skruvstäd, dör och adaptrar.
Pipe blossar Toolkits

En professionell huvudledningen fackling verktygslåda har verktygen för att skapa 45-graders enkla och dubbla broms bloss i bromsslangar, kraftledningar svalare och bränsleledningar. Mekanikern ska kunna använda verktygen i detta kit på stål och andra metallrör. En bra kit har de nödvändiga broms-flare-formande verktyg för olika diametrar på de mer vanliga slangen. Utrustningarna ska komma med röret koningsverktyg, dör, handtaget för formarna om nödvändigt, instruktioner och en väska. De kan också innefatta rörbockningsmaskiner. En god professionell VVS koningsverktyg kit innehåller dubbel-flare skär och bör ha tubstorlekar markerade på staplarna. Den bör även innehålla dynorna och adaptrar för de vanligaste stora rör. En trimning verktyg för att jämna ut blossa efteråt är också en del av en bra blossa verktygslåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58536.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.