Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur vill kolla Läckor för effektförstärkare Broms

bilens bromsservo huvudsakliga funktion är att ge fordonet maximal bromskraft med minimalt tryck appliceras på bromspedalen . Bromsen booster fungerar primärt på vakuumsystemet av fordonet. Om vakuumsystemet fungerar som skjuter booster i huvudcylindern när tryck appliceras på bromspedalen , vilket gör att bilen för att komma till ett stopp . Om det finns ett problem med vakuumsystem , kommer bilen fortfarande bromsar , men det kommer att ta en mycket större ansträngning på pedalen för att stoppa fordonet . Instruktioner
1

Stig in i bilen och starta motorn . Utan att applicera något tryck på bromspedalen , låta bilen gå på tomgång i 60 sekunder .
2

Stäng av motorn efter en minuts tomgångskörning tid har passerat , och låta bilen vila med motorn under ytterligare en minut .
3

Push på bromspedalen och släppa flera gånger . Om fordonets vakuumsystem fungerar , bör varje tryckning på bromspedalen blir svårare att trycka i golvet . Om det finns en läcka i vakuumsystem , kommer pedalen att fortsätta att åka i golvet utan motstånd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58557.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.