Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsbeläggen på en Ford F-350

Byte av bromsbelägg i din Ford F-350 pickup kan göras på din uppfart och tar ungefär en halvtimme för varje hjul. När du ändrar kuddar, kontrollera ytan av dina rotorer för att vara säker på att de är jämn och att det inte finns någon poäng med slitna bromsbelägg, eller måste du byta ut bromsbeläggen snart igen. Saker du behöver
Turkiet Baster
dräneringskärlet
stoppklossar
Automobile jack
stödbenet
bromsok kolv Tool Review Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Ford F-350 och, med kalkon Baster, sifon hälften av bromsvätska från huvudcylindern. Cylindern är på baksidan brandväggen på förarsidan av lastbilen. Sätt vätskan i tråget för återvinning senare.
2

Placera stoppklossar bakom bakhjulen. Lyft upp trucken med bil uttaget. Placera en pallbock under lastbilen och höja den till ramen. Lossa muttrarna med rörtång och ta av hjulet.
3

Ta bort skruvarna från bromsoket med hjälp av en hylsa och spärrskaft. Dra bromsok från fästet. Ta bort de gamla bromsbeläggen och kasta dem. Sätt kolven verktyget i tjocklek och dra i handtaget tills kolven är innanför okhuset.
4

Sätt i de nya bromsbeläggen i bromsoket. Placera bromsok på fästet och dra åt skruvarna med hylsa och spärrskaft. Sätt tillbaka hjulet på navet och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under lastbilen. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
5

Kontrollera bromsvätskenivån när bromsbelägget ersättare är klar och lägg till det som är nödvändigt. Pumpa med bromspedalen tills den känns fast för att sittplats bromsbeläggen på rotorerna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58651.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.