Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de bakre oket Pins fästet för 2000 Mustang GT

bromsoket styrpinnar i din Mustang GT hålla bromsen ordentligt Pads linje i fästet. Även om du kan ta bort bromsoket från fästet, måste du ta bort varje styrstift för att ersätta de bakre bromsbeläggen. Med en hylsnyckel och ett par nål-tång kan du ta bort styrpinnarna på din 2000 Mustang GT bakre bromsok själv. Ta bort stiften tar dig mindre än fem minuter att göra när du har tagit bort däcket. Saker du behöver
hjulblock (2) katalog rörtång
hydraulisk domkraft
stödbenet
hylsnyckel lådor
Mjölk (2) katalog Spetstång

Visa fler instruktioner
1

Placera en hjulblocket framför föraren och passagerarsidan däck framför din 2000 Mustang. Lossa muttrarna ett kvarts varv motsols på den bakre passagerarsidan däck med en rörtång.
2

Höj din Mustang, med rambalk som ett stöd, med en hydraulisk domkraft. Placera en pallbock ligger omedelbart till höger om den hydraulisk domkraft för att hjälpa till att stödja Mustang vikt.
3

Ta bort alla muttrarna med rörtång. Dra av hjulet från navet montering på din Mustang sedan rulla den till sidan av arbetsområdet.
4

bort de inre, övre och undre bromsok bultar med en hylsnyckel. Om du tittar bakom din Mustang bromsok, kommer du att se de två bultarna som fäster den till fästet. Såvida du inte tar bort bromsskivan, ta inte bort fästet två skruvar.
5

Stack två tomma mjölk lådor ovanpå varandra. Vänd lådorna upp och ned så att botten av dem är vänd uppåt. Placera lådorna på sidan av din Mustang bromsok inom wheelwell.
6

Lyft din Mustang bromsok lodrätt från fästet och broms rotor. Ställ bromsoket ner ovanpå mjölk lådor så att du kan tydligt se den yttre bromsklossen och båda stiften guide. På framsidan av varje styrpinne, på båda sidor av den yttre bromsklossen, bör du se ett litet stift metall sprinten.
7

Räta ut benen på sprinten till höger först med en par nål-tång. Ta små metall ögla upptill på sprinten med en tång och dra det ur tjänsten hålet på styrtappen. Upprepa detta steg för att ta bort sprinten från styrtappen till vänster på din Mustang bromsok.
8

tag i styrpinnen till höger, vid sin bakre där den driver igenom det inre bromsbelägget , med tång. Vrid styrtappen och tillbaka samtidigt som du drar bort det från båda bromsbelägg. Upprepa detta steg för att ta bort styrpinnen på vänster sida av din 2000 Mustang GT: s bromsok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58681.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.