Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur byter jag Cylinder huvudbromscylinderns på en 1992 Pontiac Bonneville SE?

Den huvudbromscylinder är oundgänglig för driften av Pontiac Bonneville bromssystemet. Utan den, finns det inget sätt att fördela fluiden nödvändigt att stoppa bilen i hela systemet. När du vet att du behöver byta huvudcylindern, inte köra din bil eller du riskerar att inte kunna sluta. Det tar inte lång tid att byta huvudcylindern. Du kan göra det i din uppfart i cirka två timmar. Saker du behöver
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Hylsnyckelsats
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på bilen och leta reda på huvudcylindern på baksidan brandväggen. Det kommer att vara på förarsidan. Sifon fluiden från behållaren med en kalkon baster. Placera vätska i ett uppsamlingskärl för återvinning. Koppla bort den negativa batterikabeln, med hjälp av en skiftnyckel för att lossa terminalen muttern.
2

Koppla fluidnivåsensorn (om sådan finns) på huvudcylindern genom att koppla bort den. Koppla ur reservoaren slangen och anslut den om din bil har ett ABS-system. Koppla bromsledningarna från huvudcylindern med en skiftnyckel. Använd en skiftnyckel för att lossa kragen muttrarna och ta bort bultarna från huvudcylindern till makten booster. Dra huvudcylindern bort från makten booster montering och ut ur bilen.
3

Placera den nya huvudcylindern mot makten booster och dra åt bultarna med en skiftnyckel. Fäst bromsledningar till huvudcylindern och dra åt kragmuttrarna med skiftnyckel. Om din Bonneville har ett ABS-system, anslut behållaren slang till huvudcylindern. Koppla in den fluidnivåsensorn om din bil har en.
4

Lägg färsk bromsvätska till huvudcylindern. Från och med den bakre passageraren hjulet, har någon att hjälpa dig pumpa bromspedalen flera gånger och håll det medan du öppnar avluftningsventilen vid ratten för att släppa luften ur systemet. Upprepa processen på alla hjul tills all luft är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58682.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.